Tel: +46 75 242 46 01 | HELAG@HELAG.SE

Om oss

Helag är en av Sveriges ledande tillverkare av kopplingsplintar, toppklämmor och kopplingsboxar. Vi har sedan starten levererat tekniska lösningar/produkter till tillverkande industri och elinstallationsbranschen.

Vi har en flexibel produktion, där vi har möjlighet att anpassa såväl produkter som förpackningen runt dem, för att möta specifika krav. Ingående material är noga utvalt för att alltid leverera produkter av hög kvalitet.

Bolaget härstammar från 1958 och 1975 grundades Svenska Helag AB, som idag ingår i börsnoterade OEM International AB. Besök hemsidan, www.oem.se

Under drygt 40år har vi, tillsammans med ledande tillverkare, kunnat erbjuda hög applikationskunskap och specialistkompetens. Våra kunder finns inom olika branscher, bland annat medicinsk teknik, musik, belysning, fordon och försvar.

Mattias Gustafsson, VD

Helags produkter marknadsförs av systerbolaget OEM Electronics. OEM Electronics marknadsför ett brett sortiment av komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra Europa.

Vid affärsförfrågningar, kontakta OEM Electronics på 075-242 45 00 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Klicka här för att komma till oemelectronics.se

Helag marknadsför ett brett program av kontaktdon och kapslingar till elektronikindustrin, elinstallation samt apparattillverkare. Från det enklaste till det mest avancerade.

Kontakta oss

075-242 46 01
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TRANÅS, HUVUDKONTOR

Svenska Helag AB
Box 6 / Dalagatan 4
573 21 TRANÅS